Beauty influencerii în centrul atenției

Când ai intrat ultima dată într-un magazin cu cosmetice și ai ales un produs fără să fii influențat de o persoană din online? Oricât ai vrea să te opui trendului digital, alegerile tale sunt inspirate din recomandările des întâlnite în spațiul virtual. Și de ce ai simți nevoia să ascunzi sursa ta de inspirație?

Beauty influencerii, căci despre ei este vorba, îți pot face viața mai ușoară! Nu de puține ori, am ales să cumpăr produse recomandate de aceștia și nu am fost deloc dezamăgită. Am câștigat foarte mult timp pentru că cei pe care aleg să îi urmăresc în mediul online fac research-ul în locul meu și selectează cu grijă brand-urile cu care colaborează. Și, uite așa, nu sunt nevoită să alerg printe rafturile cu mii de produse, fără să știu ce mi se potrivește sau cum arată produsul fără ambalajul atent pregătit! Iar, dacă vreau să fiu la curent cu ultimile tendințe sau tehnici apărute pe piață, tot la ei apelez!

Dacă ani în urmă învățai tips and tricks de la cea mai bună prietenă sau așteptai cu sufletul la gură un nou număr al revistei preferate, acum tot ce trebuie să faci este să accesezi un cont de Instagram sau să urmărești un filmuleț pe Youtube! Marile branduri din industria de beauty și-au ales ambasadorii din mediul online, iar produsele cosmetice ajung pe mâna influencerilor spre testare înainte de a fi lansate în magazine. Dacă până și vedetele se lasă influențate de acești “guru” ai online-ului, tu de ce nu ai face-o? Uite câteva secrete pe care le-am aflat de la cele mai căutate conturi de Instagram:

 

Anca Buldur (@ancapuffpuff)

Pentru un ten luminos, mereu mixez o cremă de strobing cu fondul de ten! Efectul este foarte fresh, de ten sănătos! Pentru un machiaj al ochilor foarte colorat, apelez la rujurile lichide mate aplicate peste o bază de pleoape și fixate cu un fard într-o culoare asemănătoare ! Efectul este wow și de lungă durată!

Recomand aplicarea spray-ului fixator atât înainte cât și în timpul aplicării machiajului, nu doar la sfârșit! Astfel, produsele se vor uniformiza pe față mult mai bine, lăsând un look imaculat! Sunt înnebunită după creioanele de buze! Le folosesc ca și bază pe toată buza și aplic doar pe centru puțin ruj cremos pentru un efect de volum !

 

Alexandra Boca (@thefashioncreed)

“ Cred că primul sfat de makeup pe care îl voi da întotdeauna este: îngrijește-ti și răsfață-ți tenul cu tot ce ai la dispoziție, un ten îngrijit și hidratat va face ca și cel mai minimalist machiaj să strălucească. Ah, și dacă ai un ruj cu textură cremoasă, lejer, într-o culoare deschisă superbă, aplică-l puțin în palmă, apoi ia cu o pensula ușor și folosește-l pe post de blush. Arată foarte fresh și va merge de minune cu …rujul de pe buze.”

Maria Bagrin (@mariabagrin)

Pentru mine este foarte important să am un ten uniform când ies din casă, chiar dacă sunt adepta naturaleței și mă simt în eu-l meu perfect când sunt nemachiată. Pe timp de zi mă ajută fondul de ten cu acoperire bună, iar pe timp de vară aplic peste el o pudră cu efect de bronz. Nu îmi lipsește gelul pentru sprâncene, iar blush-ul îl aleg întotdeauna într-o nuanță asemănătoare cu rujul. În ultima perioadă experimentez mult cu creioanele de buze si cu cearcănele – pentru care aplic un corector mai închis decât fondul de ten. Pentru machiajul de seară prefer fie să pun accent doar pe zona ochilor, un cat eye de exemplu, sau doar un blush mai accentuat și buze roșii. Ador look-ul de păr nepieptănat și cu efect de beach waves, iar, uneori, când am multe întâlniri programate iau cu mine la birou placa de îndreptat.

 

Alina Tanasa si Diana Enciu (@fabmusediana si @fabmusealina)

Folosește o bază foarte bună înainte de aplicarea fondului de ten! Te va ajuta să ai un machiaj rezistent și un aspect impecabil pe toată durata zilei.
Învață-ti forma fetei și a ochilor! Degeaba te uiți la tutoriale dacă forma ochilor tăi este total diferită de cea a make-up artistului.
Pentru un look fresh folosește un blush lichid într-o nuanță care te avantajează (roz sau piersică). Tapotează un pic de produs și pe zona nasului. Ai să vezi diferența!
Folosește iluminator, dar aplică-l acolo unde trebuie: deasupra pomeților,  pe nas (nu neaparat și pe vârful nasului), deasupra buzei superioare. Poți alege un iluminator solid sau chiar unul lichid., dacă ești sigură că te descurci! Poți pune un strop de iluminator chiar și în fondul tău de ten pentru un look radiant.
Și încă un sfat important: între etapele de aplicarea cremei, fondului de ten, sau anticearcanului așteaptă câteva minute. Ele se vor fixa mai bine și vor rezista mult mai multe ore.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *