Gadgeturile de top din industria de beauty

Trăim într-o epocă digitală în care cu toții ne plimbăm cu un calculator de dimensiunea unei palme în buzunar. Inovațiile tehnologice au afectat aproape fiecare aspect al vieții noastre – de la transportul de zi cu zi până la rutina zilnică de exerciții fizice . Nu ar trebui să te surprindă faptul că progresul tehnologic s-a extins și în industria de frumusețe.

Domeniul de beauty a fost invadat de tot felul de gadgeturi care promit să imite rezultatele procedurilor cosmetice din cabinetele dermatologice sau estetice în intimitatea casei tale. Concepute pentru a trata o multitudine de probleme, aceste “jucării” portabile sporesc eficacitatea produselor topice de îngrijire ale pielii și nu numai! De la instrumente de exfoliere, care îndepărtează celulele moarte ale pielii și părul facial nedorit, la dispozitive portabile de tonifiere și de combatere a ridurilor, prin utilizarea unei tehnologii dezvoltată de NASA, viitorul industriei de beauty este in plină ascensiune!

Haide să vedem care sunt cele mai căutate dispozitive de pe piață!

  1. Microneedling pentru buze – GloPro Lip Edition Microneedling Regeneration Tool

Microneedling este o procedură realizată prin folosirea unui aparat – un roller cu multe ace încastrate. În foarte scurt timp a reușit să devină una dintre cele mai mari tendințe în domeniul de beauty. Acest nou instrument, GloPro Lip Edition Microneedling Regeneration Tool, este conceput special pentru a fi utilizat pe sau în jurul buzelor făcând-le să pară mai pline și mai fine după fiecare utilizare. Acele mici vor perfora buzele pentru a încuraja rejuvenarea pielii. Chiar dacă pare că aceste ace vor răni puternic zona, specialiștii spun că avantajele sunt multiple. Magia se întâmplă în profunzimea pielii, unde apare “rănirea” microscopică și sângerările minore. Acest răspuns inflamator declanșează vindecarea și repararea rănilor prin producerea unei cantități mai mari de colagen.

  1. Jade Facial Roller

Rolele cu jad sunt un must-have în 2018!  Timp de secole au fost folosit în China pentru a menține aspectul tânăr al pielii. Acest mic dispozitiv este capabil să înlăture tensiunea facială, să stimuleze drenajul limfatic și să calmeze pielea. Dacă vrei să ai porii închiși nu trebuie decât să lași la rece acest instrument și apoi să masez tenul.

  1. Neutrogena Skin360 and SkinScanner

Neutrogena este unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice din farmacii, iar acum aduce tehnologia din cabinetul dermatologului în palmele tale printr-un mic dispozitiv. Acest produs se atașează la Iphone-ul tău, oferindu-ți o imagine detaliată a pielii. Aplicația analizează nivelul de umiditate, porii și liniile de pe față, iar la final îți va oferi un scor Skin360. Datorită lentilei de mărire și a senzorilor utilizați, vei afla exact de ce are nevoie tenul tău pentru a arăta cât mai bine!

  1. Simplehuman Wide View Sensor Mirror – o super oglindă

Cred că te întrebi cât de inteligentă poate fi o oglindă cu adevărat ?! Ei bine, s-ar putea sa fii surprinsă! Această oglindă este scumpă, dar are lumini care se activează prin mișcare, poate acționa ca o alarmă dimineața și are laturi reglabile, astfel încât să poți vedea rezultatul makeup-ului din toate unghiurile. Acest dispozitiv nu este chiar o necesitate, dar cu siguranță este pe lista mea de dorințe.

  1. Nurse Jamie TriAngle Facial Beauty Tool

Produsele de beauty de la acest brand sunt populare în rândul vedetelor de la Hollywood, iar dispozitivul pe care l-au scos pe piață nu face notă discordantă.  Noul instrument TriAngle Facial Beauty poate părea la început SF, dar este exact ceea ce lipsește din sesiunea de răsfăț al tenului tău. Vei avea parte de un masaj sonic facial care va ajuta la restabilirea fermității și tenul tău va recăpăta strălucirea pierdută în cel mai scurt timp. Poți aplica serul sau uleiul preferat și folosește unul din cele două moduri (cald sau rece) pentru o activare rapidă.

  1. Tria Beauty Positively Clear Acne Clearing Blue Light Device

Acest dispozitiv, bazat pe principul luminii albastre, folosită de către dermatologi și esteticieni, luptă împotriva acneei prin distrugerea bacteriilor. De ce ne place acest lucru? Deși nu este un remediu pentru acneea profundă și chistică, acest gadget face minuni când vine vorba de punctele de grăsime. Iar pe timpul verii este arma secretă pentru persoanele cu tenul gras!

  1. ECooking derma roller

Dorești să obții maximum de la uleiul sau serul tău preferat? Atunci, acesta este produsul pentru tine. Un instrument pline de ace de 0,5 mm poate părea înfricoșător, dar de fapt este mult mai puțin înspăimântător decât crezi. Deci, cum funcționează? Acest gadget creează canale minuscule pentru a spori pătrunderea produsului tău în timp ce stimulează simultan celulele obosite, pentru a contracara probleme precum porii dilatați: pigmentarea și semnele îmbătrânirii. Plimbă dispozitivul pe tenul curat folosind o presiune ușoară si uniformă.

  1. Gadget pentru curățat pensulele: StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer

Cui ii place să își curețe pensulele de make-up? Ei bine, StylPro te va ajuta să scapi de această sarcină fără să faci nimic. Pur și simplu amestecă soluția de curățare StylPro cu apă, în vasul special creat, introdu pensulele și urmărește cum dispozitivul îndepărtează machiajul și usucă în doar câteva secunde.

  1. Panasonic Facial Steamer

Baia cu aburi pentru față la tine acasă a devenit mai ușor de realizat datorită dispozitivului creat de Panasonic. Folosind vaporii nano-ionici, acest steamer eliberează aburi timp de șase minute și are două utilități. Prima este cea de primer. Utilizează acest aparat doar șase minute și te asigur că vei avea un ten impecabil, iar machiajul va rezista mai mult. Iar cea de a doua este destinată unei curățări profunde a tenului – îndepărtează excesul de sebum și elimină impuritățile din pori.

  1. Un gadget pentru ochi – BeGlow All-In-One Sonic System

Acest sistem de curățare delicată rejuvenează întreaga ta față. Are un cap de silicon care îndepărtează impuritățile și este prevăzut cu o placă de titan ce utilizează tehnologia sonică pentru un lifting ușor, în special în jurul ochilor.

6

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *