Mireasa, îmbrăcată în propria frumusețe

Mireasa, îmbrăcată în propria frumusețe

Nu există alt moment în viața ta când vei fi fotografiată la fel de mult ca-n ziua nunții tale! Trebuie să radiezi de fericire, de încredere și să te simți mai frumoasă ca niciodată! Probabil că ți-ai admirat prietenele în rochia de vis și cu un makeup impecabil, dar sunt sigură, că, multe detalii din acest tablou perfect îți sunt ”adevărate mistere”. Sunt fericită să-ți spun că trendurile în ceea ce privește makeup-ul se bazează pe un aspect cât mai natural. Less is more! Să îți îmbrățișezi micile imperfecțiuni și să înveți să apreciezi autenticitatea trăsăturilor tale este noul trend!

Trenduri și recomandări

Tenul  

Trend: Un look fresh și luminos

Sunt sigură că îți este cunoscut trendul răspândit de Kardashians-contouring. Oricât de popular ar fi pe rețelele de socializare, trebuie să știi că nu mai este un trend actual. Să îți accentuezi trăsăturile într-un mod cât mai natural este un look mereu în trend. Amintește-ți că pozele de nuntă vor fi arătate tuturor prietenilor chiar și după zeci de ani. Secretul unui machiaj de durată stă în pregătirea și hidratarea tenului, nu numai în aplicarea efectivă a makeup-ului. Curăță tenul foarte bine și hidratează-l. Aplică un primer! El va închide porii, va umple ridurile și va ajuta ca fondul de ten să reziste toată noaptea (Prep+Prime Mac). Fixează totul cu spray (Fix Plus de la MAC). Nu alege produsele de tip HD dacă îți faci singură machiajul! Ele trebuie folosite în cantitate foarte mică, altfel fața ta va fi albă în toate pozele.

Blush-ul

Trend: Strobbing

Aplică un strat fin de blush pe pomeți și folosește bronzer pentru a-l accentua. Blenduiește bine! Adaugă iluminator deasupra pomeților, sub sprancene și deasupra buzei superioare. Voilà! Nu folosi glitter! Particulele de sclipici se reflectă în obiectivul camerei si creează efectul de pete.

Sprancenele

Trend: sprancene naturale

Nu exagera cu pensatul! Se poate modifica toată fizionomia feței. Umple golurile existente cu un fard de culoarea rădăcinii părului (Brow Power Duo Anastasia) și fixează-le cu un gel incolor (Clear Brow Gel BrowBar).

Machiajul ochilor

Trend: Nuanțele de roz au revenit, oferind o notă subtilă de romantism.

Un truc vechi este aplicarea fardului de pleoape alb în partea interioară a ochilor. Vei arăta mai tânără și mai odihnită. Clasic și întotdeauna glamuros rămâne eyeliner-ul. Subtil, dar cu impact, acesta scoate din anonimat orice makeup. Aplică-l și pe interiorul pleoapei superioare (Blacktrack MAC). Niciodată fard negru pentru un machiaj de nuntă! Poți crea mult doritul smokey folosind alte culori precum maro, gri, bleumarin sau nuațe de mov. Alege bronze pentru ochii verzi, mocha pentru ochii de culoarea alunei, bleumarin sau maro închis pentru cei albaștri, mov și gri pentru ochii căprui. Întotdeauna folosește primer înainte de fard (Prep+Prime Eye Base MAC) și te asigur că nu se va aduna nici după o noapte intreagă! Când viitoarele mirese îmi arată tipul de machiaj pe care și-l doresc, întotdeauna le spun că nuanțele sunt cu două-trei tonuri mai închise în realitate decât par în poze. Lumina blițurilor reduce din intensitatea culorilor!

Dacă înclini spre genele false, alege-le pe cele individuale (smocurile). Aplică un strat de rimel waterproof peste ele pentru a te asigura că lacrimele de fericire nu se vor transforma în unele de tristețe!

Sărutul perfect

Trend: berry lips

Alege un ruj mat, lichid, de tip long-lasting. Nu vei avea timp să-ți refaci rujul la fiecare jumătate de oră. Vei avea nevoie de unul care să reziste chiar și după marele sărut! Nu folosi gloss! Scade intensitatea culorii, nu arată bine în poze și rujul tău nu va persista la fel de mult.

1

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *