Parfumuri pentru ea si pentru el

Parfumuri pentru ea

1. Lancôme TrésorLa Nuit Tresor Diamant

Parfumul La Nuit Trésor de la Lancôme este acea aromă pur feminină cu care te remarci în orice societate. Un diamant învelit de o supradoză intensă de mosc! O nouă chimie a iubirii se trezește, evidențiată de acorduri de trandafir și mosc. Primul acord este unul catifelat de zmeură combinat cu textura pudrată a frunzelor de violete și subliniata de moscul alb. Această notă redă parfumului un aer sofisticat, carnal și modern. Inima parfumului este evidențiată printr-o esență rară de trandafiri de Damasc și frezii. Petalele de iasomie și prospețimea citricelor se îmbină perfect pentru a reda o aură magnifica de lumini și intimitate, captate într-o nouă intensitate senzuală.

2. Emporio Armani In Love With You

Acest parfum oriental, captivant, conține note de cireș negru, iasomie și vanilie. Este vorba despre un parfum îndrăzneț care reflectă personalitatea tânărului de astăzi aflat în căutarea unui parfum senzual care să lumineze povestea profundă a iubirii! In Love With You este un amestec contemporan cu note care creează dependență. Notele de vârf cu cireșe negre subliniază aspectul oriental, iar notele de mijloc sunt redate de iasomie, oferind parfumului feminitate. Esența de patchouli învăluită de fațete de chihlimbar, eliberează o dependență senzuală. Tonul subtil de șampanie rosé reprezintă personalitatea modernă a noului parfum: fructat, floral oriental și intens.

3. Narciso Rodriguez – For Her Pure Musc

Inima de mosc, nota semnătura a apei de parfum For Her este exprimată în versiunea cea mai pură și senzuală. Încă de la primele note, acest parfum dezvăluie o interpretare inedită a moscului. Semnătura parfumurilor Narciso Rodriguez este amplificată de o puritate dezarmantă și o profunzime intensă. Inima de mosc este pusă în evidență de un buchet de flori albe, în timp ce cașmeranul oferă căldură compoziției. For Her Pure Musc atinge simțurile, dă dependență și sunt sigură ca va deveni arma ta secretă în seducție!

4. Caron Infini

Capturarea spiritului unei epoci apuse, anii 1920, se reflectă în noua creație a Casei Caron. Parfumul Infini este o revelație a dualității, exprimată de o femeie seducătoare și senzuală. Cu toate acestea, noua creație nu lasă în urmă moștenirea bogată a Casei Caron, pentru care modernitatea și dorința frenetică de schimbare nu înseamnă haos. Inspirația a venit din imaginea femeilor din anii ’20 ce au sedus și rănit, au schimbând codurile de etică, prin îmbinarea lor cu tendințele actuale. O creație plină de contraste între putere și senzualitate, modernitate și patrimoniu. În inima parfumului vei găsi note de portocală, pară, bergamotă, ardei roșu, vanilie, , mosc alb, lemn de santal, smirnă și iasomie.

5. Zarko Perfume – Cloud Collection

Cloud Collection este primul parfum din lume care „răspunde” mediului înconjurător și a aurei personale a purtătorului, amintindu-i să se bucure de fiecare clipă din viața sa. Totul este diferit la această compoziție: conține ulei de parfum care plutește. Conține molecule care, în contact cu pielea, dezvoltă o aromă individuală, fină, accentuând astfel personalitatea purtătorului.
Pentru a „activa” parfumul, tot ce trebuie să faci este să agiți sticluța timp de patru secunde până când lichidul devine lăptos și opac. Odată ce cele două „faze” se separă, vei putea observa un fenomen fascinant: moleculele de parfum încep să strălucească pe fundul sticlei. Efectul devine mai vizibil când flaconul este ținut în contact cu o sursă de lumină. Notele de fond ale acestui parfum sunt cătina și iasomia.

 

Parfumuri pentru el

1. Emporio Armani – Stronger With You Intensely

Acest parfum captivant are ca note de bază vanilia și acorduri vibrante lemnoase de ambră, contrastate de piperul roz. Aroma de coniac întruchipează perfect caracterul intens al noului parfum. Esența de piper roz, picant este combinată cu un înveliș de zahăr din castan, redând astfel caracterul oriental. Notele intense de vanilie îmbrățișate de acorduri fine de piele conferă senzualitate. Acordul lemnos de ambră asociat cu notele de Bourbon vetiver intensifică fațeta vibrantă a compoziției care lasă în urmă un val de neuitat.

2. Acqua di Parma Colonia Quercia

Un exemplar care surprinde spiritul, stilul și tradițiile Italiei. Un parfum original și elegant, inspirat de îmbinarea a două teme olfactive cu personalități debordante: notele citrice se îmbină cu notele profunde și învăluitoare ale mușchiului de stejar, un ingredient nobil, utilizat în parfumeria de lux. Compoziția spumoasă se deschide prin prospețimea bergamotei, evoluând în note de centru ale parfumului precum geraniu, cardamom și lemn de cedru. Notele de bază ating sublimul prin mușchiul de stejar și patchouli, cu accente delicioase de boabe de Tonka, dezvăluind astfel personalitatea unică și rafinată a acestei ape de colonie concentrată.

3. Maison Francis Kurkdjian Amyris pour Homme

Cu mintea în Jamaica și cu inima în Florența, Amyris se dezvăluie între razele soarelui și vibrațiile pământului, exprimând focul soarelui. Duo-ul feminin-masculin Amyris s-a născut din îmbinarea dintre rășini și rizomi, aduse împreună în două creații vibrante. Amyris este un copac cu un parfum dulce, care conține o rășină onctuoasă de culoare portocalie, a cărui parfum este delicat și ușor pudrat. Rizomul de iris Florentin este un ingredient rar și cu un parfum extrem de delicat. Cele două ingrediente cheie se îmbină cu notele de rozmarin din Maroc, mandarină și boabe de Tonka, pentru un festival al aromelor deosebite.

4. Eau de Parfum L’ Homme Parfum Intense

L’ Homme Parfum Intense de la Yves Saint Laurent este interpretarea mai intensă, mai elocventă a parfumului clasic al bărbatului modern – carismă și eleganță în formă pură, cristalină! Notele de lămâie, piper negru și bergamotă deschid compoziția nobilă făcând apoi decent trecerea către floarea de portocal și frunza de violetă. Parfumul se încheie cu nuanțe de lemn de cedru, benzoină și note de piele. Strălucirea pasională a unui “dandy” cu o notă ultramodernă și rafinată de cognac. Rezultatul: un parfum intens, atrăgător, stilat.

5. Majda Bekkali – J’ai fait un reve obscur

Un parfum eclectic și extraordinar, cu note vibrante de piper roz picant, care trezește încrezător simțul olfactiv, transmițând un mesaj îndrăzneț. Notele de aur cum ar fi cele de șofran și iasomie, își echilibrează reciproc intensitatea și profunzimea cu aromele de pământ. Cu cât este purtat mai mult, cu atât se observă natura sa yin-yang… o călătorie duală, interesantă a notelor ce se dezvăluie treptat, fiecare în felul său.

1

1 Comment

  1. Andreea Cracea - April 26, 2019 reply

    💕💕

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *