Trendurile de beauty pentru bărbați câștigă teren!

Trendurile de beauty pentru bărbați câștigă teren!

Este important să ai o rutină bine pusă la punct în ceea ce privește îngrijirea pielii tale, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți petreci prea mult timp în fața oglinzii. Sunt sigură că vei deveni mai consecvent când vine vorba de  „procesul de infrumusețare” dacă vei învăța cum să simplici lucrurile!

Hai să aruncăm o privire la ceea ce te așteaptă în materie de beauty trends în 2018. Nu este nici un secret faptul că bărbatul timpurilor noastre este mult mai interesat de rutina lui de îngrijire. Piața produselor de beauty dedicate exclusiv domnilor este în creștere. Într-adevăr trendurile nu suferă schimbări atît de radicale și nici nu sunt la fel de extravagante ca cele dedicate femeilor, dar ele există și eu te voi ține la curent cu toate noutățile!

Dacă în baie ta există doar un aparat de ras și o cutie cu ceară pentru păr, atunci ai multe informații de recuperat, iar eu îți voi usura sarcina. Există multe produse pe piață, dar am ales pentru tine câteva cu rol dublu.  Nu vor ocupa mult loc pe raftul din baie și îți simplifică rutina. Iată câteva dintre recomandarile mele: Kiehl’s Ultimate Body Scrub Soap – curăța și exfoliază tenul în același timp. Îl poți folosi la duș și te asigur că tenul tău va fi mult mai fericit.

Alege un aftershave care are atât rol de balsam, dar și de cremă hidratantă – L’Oreal Men Expert All-in-One.

Dacă până nu demult existau doar câteva produse destinate domnilor (creme hidratante și cam atât), se pare că în 2018, multe branduri de cosmetice au lansat produse care oferă bărbaților soluții la probleme concrete (creme pentru riduri, pete, roșeață, exces de sebum etc). Senzația anului va fi eye roller. Acest dispozitiv ajută la reducerea ridurilor, a cearcănelor și conferă un ten mai luminos – L’ORÉAL Men Expert Hydra Energetic Cooling Eye Roll-On.

Hidratarea tenului este foarte importantă și în cazul vostru! Spre deosebire de femei pielea bărbaților este diferită atât ca structură, cât și ca funcție. Este mai groasă decât cea a femeilor și conține mai multe fibre de colagen, având o structură mai fermă și mai robustă. Testosteronul produce mai mult sebum și, astfel, bărbații tineri suferă de pete sau acnee mai mult decât femeile. Iar dacă adaugi și stresul, la care este supusă fața lor, în urma bărbieritului des, atunci vei înțelege de ce problemele cu care se confruntă domnii nostri sunt diverse și necesită produse speciale, dedicate lor. Nu folosi crema iubitei tale, ai nevoie de una mai puțin grasă, iar în magazine vei găsi game dedicate ție – LAB Series.

Un alt trend de beauty care vizează în mod special bărbații este “Koreanification” și vine din Orientul Îndepartat! Korea a devenit o Mecca în domeniul cosmeticelor, dar mai ales a produselor create special pentru bărbați. Dacă până acum măștile de față erau specifice femeilor, anul acesta au invadat piața și cele dedicate bărbaților. Justin Bieber și P. Diddy au postat pe Instagram imagini cu ei aplicânduși astfel de produse. Se pare că acestea sunt noua soluție pentru un ten acneic sau mixt! Dacă este mai greu să ii convingem pe partenerii noștri să mearga la dermatolog sau cosmetică, cu siguranță aplicarea unei astfel de măști li se va părea o soluție ușoară și distractivă.

Cum se poartă barba in 2018? Tendințele se axează mai mult pe stilizare decât pe lungime. Anul acesta este în top mustața! Renunță la barba lungă și optează pentru un look îngrijit, una de tip „quattro giorni” (crescută 4 sau 5 zile). Sursa de inspirație este moda anilor ’80. Gândeștete la filmul The Wolf of Wall Street și vei înțelege despre ce vorbesc! Pe piață poți găsi tot mai multe inovații în domeniul aparatelor de ras, așa că ai de unde alege ca să poți crea un look în trend!

 

1

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *